AFMI
nlende

3D Meten

Als u 3D wil meten, dan kunt u zich wenden tot AFMI Verspanende Industrie, de specialist op dat gebied. Wij hebben ruime ervaring in de branche. U kunt AFMI Verspanende Industrie inschakelen voor verschillende bewerkingen, zoals CNC draaien, kotteren en frezen, balanceren en CNC rondslijpen. Wij zijn een eersteklas bewerkingscentrum. Ook als u 3D wil meten kunt u op ons een beroep doen. AFMI Verspanende Industrie staat garant voor optimale kwaliteit en service. Wij luisteren naar u en spelen in op uw wensen. Dat ziet u terug in onze productenlijn. Wij leveren snel en volgens afspraak, aan onder meer de offshore-industrie, energiesector en machinebouw. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u 3D wil meten, denk dan aan AFMI Verspanende Industrie.

Neem nu contact met ons op

3D meten

Wij zijn alert op nieuwe ontwikkelingen in de branche. AFMI Verspanende Industrie is een dynamisch bedrijf. Wij zijn continu in beweging. Als u 3D wil meten, dan kunt u afkoersen op AFMI Verspanende Industrie. Wij gaan voor u aan de slag. Met onze gekwalificeerde en toegewijde medewerkers en door gebruik te maken van topsoftware als TopSolid en Solidworks kunnen wij het verschil maken. Als u 3D wil meten, dan kunt u afstemmen op AFMI Verspanende Industrie.

Onze mogelijkheden zijn groot. Als u 3D wil meten, dan kunt u daarvoor vertrouwen op de deskundigheid van AFMI Verspanende Industrie. Zie hier meer over ons:

Als u meer informatie wil over 3D meten, of als u meer wil weten over AFMI Verspanende Industrie, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AFMI Verspanende Industrie BV

Bezoekadres
Lansinkesweg 30, gebouw 28
NL-7553 AE Hengelo

AFMI Zerspanende Industrie GmbH

Bezoekadres
Benzstraβe 14
D-48619 Heek

Postadres
Postbus 11
NL-7550 AA Hengelo

Telefoon: +31 (0)74 240 88 80
Mail: info@afmi.nl