AFMI
nlende

Bewerkingscentrum

Als u een bewerkingscentrum zoekt, dan kunt u terecht bij AFMI Verspanende Industrie. Doordat wij garant staan voor een uitgebalanceerd productaanbod en over ruime ervaring en over de benodigde expertise beschikken, hebben we naam gemaakt in de branche. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit onder andere de energiesector, de offshore-industrie en machinebouw. Als u op zoek bent naar een bewerkingscentrum, dan kunt u zich wenden tot AFMI Verspanende Industrie. Bij ons bent u van optimale kwaliteit en service verzekerd. Onze gedegen en toegewijde medewerkers kunnen complexe producten en materialen op vakkundige wijze bewerken. Wij luisteren naar u en spelen in op uw wensen. AFMI Verspanende Industrie komt zijn klanten tegemoet. Wij hechten sterk aan kwaliteitscertificering. Dar investeren we in. Als u een gespecialiseerd bewerkingcentrum zoekt bent u bij AFMI Verspanende Industrie aan het juiste adres.

Neem nu contact met ons op

Bewerkingscentrum

Wij letten op alle details. Het moet kloppen, dat staat voor ons voorop. Als u een bewerkingscentrum zoekt, kunt u een beroep doen op AFMI Verspanende Industrie. Wij zetten ons vol overgave in om u van dienst te kunnen zijn. Daarbij besteden we veel aandacht aan automatisering en maken we gebruik van topsoftware als TopSolid en Solidworks. Als u een bewerkingscentrum zoekt, denk dan aan AFMI Verspanende Industrie.

Wij zijn een perfectionistisch bedrijf. Onze specialisten gaan voor u aan de slag. Als u een bewerkingscentrum zoekt, dan kunt u terugvallen op AFMI Verspanend Industrie. Zie hier meer over ons:

Als u meer informatie wil over ons bewerkingscentrum, of als u meer wil weten over AFMI Verspanende Industrie, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AFMI Verspanende Industrie BV

Bezoekadres
Lansinkesweg 30, gebouw 28
NL-7553 AE Hengelo

AFMI Zerspanende Industrie GmbH

Bezoekadres
Benzstraβe 14
D-48619 Heek

Postadres
Postbus 11
NL-7550 AA Hengelo

Telefoon: +31 (0)74 240 88 80
Mail: info@afmi.nl