AFMI
nlende

CNC Bewerking

Voor CNC bewerking kunt u afstemmen op AFMI Verspanende Industrie. Wij zijn de specialist. Het is ons doel met de producten die we produceren en leveren tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Het bewerken van materialen en producten is bij  AFMI Verspanende Industrie in vertrouwde handen. Wij werken onder meer voor de energiesector, de offshore-industrie en de machinebouw. We hebben ons gespecialiseerd in bewerkingen met de CNC machine, waaronder CNC frezen, CNC draaien en CNC kotteren. We hebben school gemaakt met innovatieve oplossingen en ouderwets vakmanschap. Voor CNC bewerking kunt u AFMI Verspanende Industrie inschakelen. Wij zijn een sterk servicegericht bedrijf. Onze toegewijde medewerkers staan voor u klaar. Voor CNC bewerking bent u bij AFMI Verspanende Industrie aan het juiste adres.

Neem nu contact met ons op

CNC bewerking

Onze medewerkers hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij draaien geruime tijd mee in de branche. Voor CNC bewerking zit u bij AFMI Verspanende Industrie goed. Wij zijn perfectionistisch en hebben oog voor detail. Het moet kloppen zoals overeengekomen, die afspraak gaan we aan met de klant. Voor CNC bewerking kunt u bouwen op AFMI Verspanende Industrie.

Wij luisteren naar u en gaan met wat u ons aanreikt aan de slag. Voor CNC bewerking kunt u terugvallen op AFMI Verspanende Industrie. Zie hier meer over ons:   

Als u meer informatie wil over CNC bewerking, of als u meer wil weten over AFMI Verspanende Industrie, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AFMI Verspanende Industrie BV

Bezoekadres
Lansinkesweg 30, gebouw 28
NL-7553 AE Hengelo

AFMI Zerspanende Industrie GmbH

Bezoekadres
Benzstraβe 14
D-48619 Heek

Postadres
Postbus 11
NL-7550 AA Hengelo

Telefoon: +31 (0)74 240 88 80
Mail: info@afmi.nl