AFMI
nlende

CNC Draaien

Voor CNC draaien kunt u een beroep doen op AFMI Verspanende Industrie. Onze opdrachtgevers zijn onder meer afkomstig uit de energiesector, de offshore-industrie en de machinebouw. Wij hebben ons gespecialiseerd in bewerkingen met de CNC machine, zoals CNC frezen, CNC draaien en CNC kotteren. AFMI Verspanende Industrie staat garant voor optimale kwaliteit en service. Automatisering neemt een belangrijke plek in bij ons. We maken gebruik van topsoftware als TopSolid en Solidworks. Ook kwaliteitscertificering staat bij ons hoog in het vaandel. Daar investeren we in. Voor CNC draaien kunt u uitwijken naar AFMI Verspanende Industrie. Wij hebben een uitgebalanceerde productenlijn en gaan continu op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen. Voor CNC draaien bent u bij AFMI Verspanende Industrie aan het juiste adres.

Neem nu contact met ons op

CNC draaien

Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Onze medewerkers staan voor u klaar. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend bij ons. Voor CNC draaien kunt u zich wenden tot AFMI Verspanende Industrie. Zowel als het gaat om onze producten als onze dienstverlening willen wij de klant tegemoet komen. Wij leveren snel en volgens afspraak. Voor CNC draaien kunt u terugvallen op AFMI Verspanende Industrie.

Wij gaan met uw wensen gaan we aan de slag. Voor CNC draaien zit u bij AFMI Verspanende Industrie goed. Zie hier meer over ons:

Als u meer informatie wil over CNC draaien, of als u meer wil weten over AFMI Verspanende Industrie, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AFMI Verspanende Industrie BV

Bezoekadres
Lansinkesweg 30, gebouw 28
NL-7553 AE Hengelo

AFMI Zerspanende Industrie GmbH

Bezoekadres
Benzstraβe 14
D-48619 Heek

Postadres
Postbus 11
NL-7550 AA Hengelo

Telefoon: +31 (0)74 240 88 80
Mail: info@afmi.nl