AFMI
nlende

Harden

Voor een warmtebehandeling als harden kunt u terecht bij AFMI Verspanende Industrie. Wij zijn de specialist. Ook voor bewerkingen als CNC draaien, kotteren en frezen, balanceren, vlamspuiten en vlakslijpen bent u bij ons aan het juiste adres. AFMI Verspanende Industrie heeft de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij leveren aan de offshore-industrie, energiesector en machinebouw. Het is onze ambitie een zo compleet mogelijk aanbod te presenteren.

Neem nu contact met ons op

Harden

Kwaliteitscertificering telt voor ons zwaar. Wij voldoen aan alle gestelde voorwaarden en eisen. Voor een warmtebehandeling als harden kunt u zich tot AFMI Verspanende Industrie wenden. Wij staan voor u klaar. We doen er alles aan om onze klanten tegemoet te komen. Niet alleen met onze producten, ook met onze dienstverlening. AFMI Verspanende Industrie is een sterk servicegericht bedrijf. Geavanceerde producten leveren we snel en volgens afspraak. Voor een warmtebehandeling als harden zit u bij AFMI Verspanende Industrie goed.

Automatisering neemt bij ons een prominente plek in. Wij maken gebruik van topsoftware, waaronder TopSolid en Solidworks. Voor een warmtebehandeling als harden kunt u een beroep doen op AFMI Verspanende Industrie. Wij luisteren naar uw wensen en gaan ermee aan de slag. Onze medewerkers zijn deskundig en toegewijd. Voor een warmtebehandeling als harden kunt u aankloppen bij AFMI Verspanende Industrie.

Bij ons bent u van hoogwaardige kwaliteit verzekerd. Voor een warmtebehandeling als harden kunt u terugvallen op AFMI Verspanende Industrie. Zie hier meer over ons:

Als u meer informatie wil over harden, of als u meer wil weten over AFMI Verspanende Industrie, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AFMI Verspanende Industrie BV

Bezoekadres
Lansinkesweg 30, gebouw 28
NL-7553 AE Hengelo

AFMI Zerspanende Industrie GmbH

Bezoekadres
Benzstraβe 14
D-48619 Heek

Postadres
Postbus 11
NL-7550 AA Hengelo

Telefoon: +31 (0)74 240 88 80
Mail: info@afmi.nl