AFMI
nlende

Machinebouw

Voor machinebouw kunt u zich wenden tot AFMI Verspanende Industrie. Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Als machinefabriek hebben wij een naam opgebouwd. We doen er alles aan om onze reputatie keer op keer waar te maken. AFMI Verspanende Industrie heeft opdrachtgevers in onder meer de offshore-industrie, de energiesector en de machinebouw. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze gedegen en toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat we onze positie op de markt kunnen consolideren en verstevigen. Daarbij maken wij gebruik van geavanceerde software als TopSolid en Solidworks. Wij zijn een sterk servicegericht bedrijf. Wij leveren snel en volgens afspraak. Voor machinebouw kunt u een beroep doen op AFMI Verspanende Industrie.

Neem nu contact met ons op

Machinebouw

Wij willen onze klanten tegemoetkomen met een uitgekiend aanbod en een klantvriendelijke instelling. AFMI Verspanende Industrie staat voor u klaar. Ons dienstenpakket loopt uiteen van het vervaardigen van speciale gereedschappen, het balanceren van waaiers en rotoren en het maken van prototypen tot deelmontage.  Voor machinebouw kunt u terugvallen op AFMI Verspanende Industrie. Wij hechten sterk aan kwaliteitscertificering volgens ISO 9001. Daar investeren we in. Voor machinebouw moet u bij AFMI Verspanende Industrie zijn, de specialist.

Wij gaan voor u aan de slag. Voor machinebouw kunt u aankloppen bij AFMI Verspanende Industrie. Zie hier meer over ons:

Als u meer informatie wil over machinebouw, of als u meer wil weten over AFMI Verspanende Industrie, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AFMI Verspanende Industrie BV

Bezoekadres
Lansinkesweg 30, gebouw 28
NL-7553 AE Hengelo

AFMI Zerspanende Industrie GmbH

Bezoekadres
Benzstraβe 14
D-48619 Heek

Postadres
Postbus 11
NL-7550 AA Hengelo

Telefoon: +31 (0)74 240 88 80
Mail: info@afmi.nl