AFMI
nlende

Pompenbouw

Voor pompenbouw kunt u zich wenden tot AFMI Verspanende Industrie. Wij zijn een bedrijf met ruime ervaring, dat garant staat voor optimale kwaliteit en service. AFMI Verspanende Industrie is actief voor onder andere de energiesector, de offshore-industrie en machinebouw. Wij leveren snel en volgens afspraak. In het bouwen van pompen hebben we ons gespecialiseerd. Daarbij bent u bij ons verzekerd van betaalbare kwaliteit. Voor pompenbouw zit u bij AFMI Verspanende Industrie goed. Wij luisteren naar u en gaan met wat u ons aanreikt aan de slag. AFMI Verspanende Industrie hecht sterk aan kwaliteitscertificering. Daar investeren we in. Wij maken gebruik van topsoftware als TopSolid en Solidworks. AFMI Verspanende Industrie wil een zo compleet mogelijke productenlijn presenteren. Wij gaan voor een tevreden klant. Voor pompenbouw kunt u terugvallen op AFMI Verspanende Industrie.

Neem nu contact met ons op

Pompenbouw

Wij zijn een gedegen en betrouwbaar bedrijf. Afspraak is afspraak: die stelregel telt voor ons. We werken continu aan nieuwe innovatieve oplossingen. Voor pompenbouw kunt u terecht bij AFMI Verspanende Industrie. Wij zijn een perfectionistisch bedrijf met oog voor detail. Ook voor onder andere CNC draaien, balanceren, montage, vlamspuiten en vlakslijpen kunt u op onze specialisten een beroep doen. Wij staan voor u klaar. Voor pompenbouw kunt u afstemmen op AFMI Verspanende Industrie.

Het is ons doel u een zo compleet mogelijk aanbod van topproducten voor te schotelen. Voor pompenbouw zit u bij AFMI Verspanende Industrie goed. Zie hier meer over ons:

Als u meer informatie wil over pompenbouw, of als u meer wil weten over AFMI Verspanende Industrie, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AFMI Verspanende Industrie BV

Bezoekadres
Lansinkesweg 30, gebouw 28
NL-7553 AE Hengelo

AFMI Zerspanende Industrie GmbH

Bezoekadres
Benzstraβe 14
D-48619 Heek

Postadres
Postbus 11
NL-7550 AA Hengelo

Telefoon: +31 (0)74 240 88 80
Mail: info@afmi.nl