Over AFMI

Bij AFMI zijn we gespecialiseerd in het verspanen van gietstukken en het maken van producten uit volmateriaal. Volgens tekening en volledig naar wens van de opdrachtgever. Door onze hoeveelheid vakkennis en ons uitgebreide machinepark zijn we heel flexibel. En de mogelijkheden zijn onbeperkt! We kunnen zeer complexe en uitdagende producten uit hoogwaardige materialen verspanen. Of het nou gaat om RVS, staal, aluminium of andere non-ferro legeringen.

Samen met de opdrachtgever bespreken we alle wensen en adviseren wij over de mogelijkheden. Ons doel is om klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Benieuwd hoe wij dat doen? Kijk voor meer informatie over hoe wij te werk gaan bij onze werkwijze.

Historie

In de metaalbewerking hebben wij al jarenlange ervaring. We zijn een zelfstandige onderneming die in 1989 uit een fusie is ontstaan. De gereedschapsmakerij van Stork Mufac en de mechanische afdelingen van zowel Stork Pompen Hengelo en Stork Services zijn toen samengevoegd tot AFMI Verspanende Industrie. De kennis uit de gereedschapsmakerij en de pompen sector is tot de dag van vandaag heel waardevol.Certificering

De kwaliteit van onze producten staat altijd voorop. Om die kwaliteit goed te kunnen waarborgen zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd. We controleren en protocolleren al onze producten uitvoerig voordat we ze verzenden.